17 meie Ė 17.00 Ė Ik hebbe de laeste weke zo now en dan ok nog wat daon an de roman die ík onder hanen hebbe. Ik hebbe wat mit heufdstok 15 ommeproesd. Dat is now in klad klaor.
  Vandemiddag het dír een man van ITN west. Ik hebbe now weer waarm waeter biíj et aanrecht en een niíje koelkaaste! Ze kommen nog een keer om de gasansluting te verniíjen, dat moet eins wel es een keer.
  Ik mag vanaovend verhaelen vertellen in de voetbalkantine van Zaandhuzen nao de jaorvergeerdering van plaetselik belang. Ik hoeve dír pas om half negen te wezen. Omdaík een schoffien niet verteld hebbe heík alle verhaelen goed rippeteerd. Dit is in wezen dus et eerste optreden van et niíje vertelseizoen. Optreden nommer 3107.
  Iederiene vligt weer aenden vot. Douwe en Romkje bin vleden zundag veur drie weken naor Japan gaon. Roelien en Twan vieren vekaansie op heur vaaste vekaansieadres in Spanje. Ze stuurden me disse digitale ansichtkaorte van heur camping Laguna in Empuriabrava. Ze hebben daor wat wisselvallig weer, mailde Roelien.


Naor de volgende bladziede - Naor de veurige bladziede