22 september – 17.30 – Wat hewwe gister een mooie aovend van de De Kring van Bercoop had! En wat is et monement op et eilaantien in de Koepelbos prachtig wodden! Gao d’r mar es henne te kieken!
  Van Pieter kree’k gisteraovend in Berkoop Nobilis Cahier 10: Wim Zwiers vaardig en veelzijdig. Een schitterend uutvoerd cahier over grafikus Wim Zwiers die kotleden 95 jaor wodde. De JVS gaf een subsidie veur de uutgifte van dit cahier.
  Ik hebbe et kleine boekien Vector van Simon de Waal lezen. Een onschuldige man raekt verstrikt in de zuuktocht naor een dodelik virus…
  Et is inienend hatstikke mooi naojaorsweer, dat ik hebbe Wolvege vandemiddag even ommefietst. We moe’n d’r now nog van profiteren! Ik bin naor aachterneve en iemker Piet west om zeuven potten hunning en hebbe daor mitien theedronken en we hebben bi’jpraot. En zoas elke dag he’k verhaelen rippeteerd.
  Hieronder een anweenst veur mien verzaemelings. D’r missen een peer schilferties of, mar et bod is dan ok 120 jaor oold. Wilhelmina wodde as maegien van 18 in 1898 inhuldigd as keuninginne.


Naor de veurige bladziede